0

Lovely SPRING 2024

Datum: 4. ožujka 2024.

Zavirite u novu kolekciju i zaljubite se u nove My Lovely Bag razigrane modele neutralnih i osvejžavajućih pastelnih nijansi.

Nova proljetna My Lovely Bag kolekcija procvjetala je u neodoljivim bojama i sadrži dozu chica i elegancije.

Prvi model koji izdvajamo iz nove proljetne kolekcije nosi naziv Destiny. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala završne lak obrade i predstavlja bezvremenski balans ravnih linija i nježnih nijansi sa suptilnim My Lovely Bag zlatotiskom.

Drugi model nosi naziv Destiny mini i pravi je slatkiš nove proljetne kolekcije. Svijetle boje u kojima je ovaj model dostupan podignut će i najjednostavniju odijevnu kombinaciju, a sa zlatotiskom na poklopcu izgledat će tako slatko uz gotovo sve s čime ih uparite!

Ukoliko ste u potrazi za elegantnijom alternativom torbe većih dimenzija, novi Pandora model savršen je izbor za vas. Kombinira sofisticiranost i ležerni dizajn, a posebno ljupkom čini je suptilno utisnuti logo na prednjoj strani kao i kombinacija teksturiranoga i glatkoga materijala. Većih je dimenzija tako da odgovara onima koji često sa sobom nose puno stvari, a poklopac na magnetno zatvaranje osigurava zaštitu svih stvari.

Za ljubiteljice manjih torbi, tu je i preslatka Pandora mini, umanjena varijanta Pandora modela. Unatoč manjim dimenzijama, dizajnirana je da u nju stanu najbitnije stvari koje svakodnevno nosite sa sobom.
Uz oba modela dolazi široki remen za ležerniji stil, a dostupne su u bezvremenskoj crnoj i sezonskim mint i bež tonovima.

Da – crna za proljeće. Ali u slučaju nove Calliope torbice nije bitna boja, bitan je dizajn. Ovaj chic model rokerskoga prizvuka i nepravilnog ovalnog oblika razigranom čine rese i ručkica sa zlatotiskom logom i postat će tvoj statement dodatak koji će podići sve minimalističke kombinacije.


Warning: Array to string conversion in D:\Domains\mylovelybag-official.com\wwwroot\wp-content\themes\w4w\functions.php on line 220
Array

Podijeli